1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,select-core-1.2.1,brick-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_enabled,vertical_menu_left,vertical_menu_width_290,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Ukoliko Vas Lenka Design inspiriše, pozivamo vas da nas posetite!

Ukoliko ste tek na početku kreiranja svog malog biznisa i osmišljavanja prave strategije, kako bi vaš proizvod stigao do vašeg kupca, ali vas plaše sve te društvene mreže i nepoznate reči koji u vama izazivaju konfuziju, obratite se nama. 

Prava prezentacija na webu nije rezultat velikih ulaganja, već pravih i kreativnih ideja, koje će probuditi vaše kupce. 

Mi smo Lenka Design,  markentinška agencija, koja kreirajući vaš brend kroz zanimljive video sadržaje i vizuale, postaje deo vašeg tima i zajedno sa vama vaš proizvod lansira direktno do vašeg kupca. 

To znači da vaš proizvod neće ostati samo kao dobra zamisao u glavi vaših  potencijalnih kupaca, već će se stvarno naći u njihovim rukama i na njihovoj adresi. 

  • Kako to postižemo?  

Pre svega kreativnim idejama i osmišljavanjem i kreiranjem kvalitetnih videa i vizuala. 

To znači da mi za vas ne vodimo društvene mreže, kroz pasivne i dosadne vizuale, već koristimo svoje znanje i kreativnost, izlazimo na teren i snimamo i na kraju kreiramo zanimljive video materijale, koji najbolje prenose poruku vašeg brenda. 

Naša draž je u tome, što i malim biznisima možemo ponuditi kvalitet po pristupačnim cenama. Naravno, naši klijenti su i velike kompanije, za koje osmišljavamo vizuale, kreiramo video materijale, dizajniramo, osmišljavamo i pišemo obajve za društvene mreže. 

Postajemo deo  tima svakog našeg klijenta, jer ne želimo da prodajemo suvoparne pakete usluga, koji nisu u skladu sa vašim potrebama, već da svoje usluge prilagodimo vama. 

Kada smo već kod usluga, Lenka Design pruža vam mogućnost: 

  • vođenja  društvenih mreža; 
  • fotografisanja proizvoda na terenu; 
  • izrade logotipa za vašu firmu; 
  • usluge video produkcije, snimanje i kreiranje zanimljivih video sadržaja na terenu; 
  • dizajn kreativnih vizuala; 

Hajde da vaš biznis premestimo na sunčanu stranu ulice, koja vodi do vaših kupaca! 

Mi to možemo! 

Ukoliko vas Lenka Design inspiriše, pozivamo vas da nas posetite 

I naravno zapratite i na društvenim mrežama: 

Radno vreme: 

Ponedeljak-petak: 9-17h